Hout keuze: Hemlock of blank Grenen
Hemlock (Birma) en blank Grenen(Rusland) zijn bij uitstek geschikt voor FIR sauna’s vanwege hun natuurlijke eigenschappen. Het hout doorgaat een aantal bewerkingen die ervoor zorg dragen dat het jaren mooi blijft en het hout niet meer werkt. Ook wordt zo de natuurlijke geur van het hout bewaard, wat meehelpt om u nog meer ontspannen te voelen.
 
Ceramos Materiaal
Ceramos is het “derde materiaal” ontwikkelt door nieuwe energie exploitatie, elektronica en bio wetenschappen. Het materiaal bestaat uit meer dan 20 mineralen en vele micro voedingsstoffen die gemengd, en vermalen worden onder hoge temperaturen en druk tot bijna moleculaire grootte.Uit dit poeder worden de verwarmingselementen gemaakt. Deze zijn erg duurzaam en geven precies de goede straling golflengte. Gelijk aan die van het eigen lichaam. Het is derhalve een echt hightech en milieuvriendelijk product.
 
Digitaal controlepaneel binnen en buiten.
Ergonomische bediening, Digitale LED display en ingebouwde digitale sensor. U kunt de tijd en temperatuur zowel van binnen als van buiten makkelijk instellen door het aanraken van de duidelijke aanduidingen. U kunt de tijd instellen van 0 tot 90 minuten en de temperatuur van 18 tot 75 graden, geheel naar uw eigen wensen.Bij het bereiken van de ingestelde temperatuur zal de verwarming automatisch uitschakelen.
 
Ergonomische ruggesteun
We hebben de ruggesteun ontworpen naar het menselijk lichaam. Terwijl u in de sauna zit geniet u van de comfortabele zit. Het geeft ook precies de juiste afstand tussen uw lichaam en de warmte. Dit zorgt ervoor dat u de warmte op de juiste temperatuur voelt.
 
LCD TV (optioneel)
Optioneel is ook een LCD TV mogelijk zodat u tijdens de sauna ook TV kunt kijken. U ziet het aan alles is bij onze sauna’s gedacht; lezen, luisteren of TV kijken u zegt het maar.
 
Leeslamp
Al onze sauna modellen zijn standaard uitgevoerd met een leeslamp. Dit maakt het mogelijk een boek of krant te lezen terwijl u in de sauna zit.
 
Makkelijk en duurzaam vergrendelingsysteem
Het speciaal door ons ontworpen vergrendelingsysteem is het makkelijkste in saunaland. Het zit aan de binnenkant van het saunapaneel, zodat de buitenkant er altijd mooi afgewerkt uitziet. U bouwt de sauna eenvoudig met 2 personen op.
 
MP3 of CD speler (alleen nieuwe modellen)
Alle modellen zijn uitgerust met twee luidsprekers. Optioneel kunt u een MP3 of Cd speler bijbestellen. Dit maakt het mogelijk tijdens de sauna naar muziek te luisteren.
 
Veiligheidsglas in de deuren
Omdat plastic geen goede keuze is in FIR sauna’s zijn al onze sauna’s uitgerust met veiligheidsglas in de deuren. Voor uw veiligheid.
 
Ventilatie
Circulatie van frisse lucht is mogelijk in onze sauna’s door het speciale ventilatie raam. Als het u te heet wordt zet u eenvoudig het raam open voor toevoer van frisse lucht.
 
Zuurstof ionisator (gratis: uniek voor Nederland!)
Deze zorgt ervoor dat negatieve ionen de lucht zuiveren. En natuurlijke bloemen geuren worden verspreid om uw geest te verfrissen en u te helpen beter te ontspannen. Het veraangenaamt uw verblijf in de sauna.
 
Home | Copyright 2006 | Disclaimer | Contact | Colofon | Deze site is gemaakt en wordt gehost door: CEWeb