Natuurlijke verzachting van lage rugpijn:
De voordelen van uw FIR sauna zijn enorm. Als u een natuurlijke manier zoekt om uw lage rugpijn te verzachten, dan kan een FIR sauna het antwoord zijn. Voelt u zich regelmatig (chronisch) moe? Ook dan kan het effect van een FIR sauna deel uitmaken van de behandeling.

Verwijdering van schadelijke stoffen:
In het dagelijks leven verzamelen zich allerlei schadelijke stoffen in uw lichaam. Uw FIR sauna stimuleert de zweetklieren die er voor zorgen ervoor dat uw huid ontgift wordt en stoffen als sodium, alcohol, nicotine en diverse zware metalen op een natuurlijke manier uit uw lichaam verwijderd worden.

Verdrijft vermoeidheid en vult uw energie niveau weer aan:
Een van de voordelen van onze FIR sauna is dat hij heel snel uw vermoeidheid verdrijft en ondertussen uw energieniveau weer aanvult. Ondertussen reduceert het ook uw pijn en stress.
U rust ook beter uit na een bezoekje aan onze sauna. Doordat uw lichaamswarmte wordt opgevoerd worden uw capillaire vaten wijder, wat de bloedcirculatie bevordert en daardoor de werking van uw organen.
Of in andere woorden, er wordt weer energie in uw lichaam opgeslagen.

Verdrijft stress en geeft ontspanning:
De sauna laat u beter ontspannen en slapen. Het maakt de spieren los en geeft het lichaam rust bijvoorbeeld voor een massage. Veel masseurs gebruiken een FIR sauna om diepere en effectievere resultaten te verkrijgen. Ook uw slaap kan aanzienlijk verbeteren.

Geeft hetzelfde effect als spieroefeningen:
Uw lichaam transpireert net alsof u 10 kilometer gejogd zou hebben, en ook uw hart heeft een zelfde inspanning geleverd. Onze sauna is perfect voor diegenen die geen tijd hebben voor regelmatige oefeningen of een blessure hebben welke dat verhindert. Als u dagelijks 20 minuten in uw sauna doorbrengt voorafgaand aan uw dagelijks douche dan heeft u net zoveel inspanning geleverd als dat u was gaan joggen.

Maakt uw huid mooi en zacht en laat u er jonger uitzien:
Het intense transpireren in de sauna zorgt dat diepliggende onzuiverheden en dode cellen worden verwijderd. Het laat uw huid glanzend en perfect schoon achter. De toning en elasticiteit van uw huid worden verbeterd. Ook bij acne, eczeem psoriasis en dergelijke heeft de sauna zich al meermalen bewezen. De door de sauna opgewekte activiteit van uw huid verbetert deze en gaat rimpelvorming tegen.

Verbrandt calorieën en verlies gewicht:
Vet verbranden is de simpelste manier om af te vallen. Overtollig vet en vocht kunnen uit uw lichaam worden verwijderd door verbranding. U kunt bijna 600 calorieën verliezen door een verblijf van 30 minuten in de sauna. Transpireren is een deel van het complexe lichaamstemperatuur proces van uw lichaam, dat de hartslag versnelt en uw hartfuncties verbetert. Het proces vraagt veel energie en verdrijft excessief vocht, zout en onderhuids vet.
Vet wordt vocht en verlaat uw lichaam in de vorm van transpiratie.

Opmerkelijke pijnverlichting:
De diep in uw lichaam doordringende warmte van de sauna helpt uw bloedvaten te verwijden, dit brengt verlichting en heling van pijnlijke spieren en beschadigd weefsel. Verbeterde bloedcirculatie helpt ook bij de afvoer van stofwisselingsafval en verbetert de zuurstoftoevoer naar spieren zodat ze sneller herstellen. FIR sauna’s worden ook gebruikt bij reumatische aandoeningen en stijfheid en pijntjes die optreden bij het ouder worden.

Verbetert de bloedsomloop en dus ook het vaatstelsel en de hersenen:
De sauna verhoogt de bloedcirculatie en opname van zuurstof in het bloed. Dit betekent dat uw hele lichaam snel wordt voorzien van extra zuurstofrijk bloed.

Vergelijkingen tussen inspanningen en de FIR sauna.
Inspanning:   Verbrande calorieën:
   
FIR sauna  30 min. 600
Roeien 30 min. topniveau 600
Joggen 30 min. 300
Tennis snel spel 265
Fietsen 30 min. 15 km/u 225
Wandelen 30 min. 150
Home | Copyright 2006 | Disclaimer | Contact | Colofon | Deze site is gemaakt en wordt gehost door: CEWeb